انواع وام بانکی, وام بانکی تولیدکنندگان

مشاوره دریافت وام برای کارخانه

شرایط باز پرداخت وام

آغاز فعالیت های کار خانه ها و شروع خط تولید آن ها، تامین نیروی انسانی  به پول نیاز داررد که بخش کثیری از این پول از طریق وام برای کارخانه تامین می شود و فراهم کردن این مقدار وجه اگر سرمایه گذار به تعداد کافی برای کارخانه نباشد کار آسانی نیست و نیازمند داشتن آگاهی کافی می باشد. طی سال های اخیر مشکلاتی چون تورم، افزایش قیمت مواد اولیه، کاهش پیدا کردن قدرت خرید مردم باعث شده تا تهیه وام برای راه اندازی کار خانه به مراتب دشوار و دشوار تر شود. همین دلیل سبب شده تا تولید کنندگان در پی دریافت وام برای کارخانه خود و رفع این مشکلات باشند تا علاوه بر این که این مشکلات را کاهش دهند و به حداقل برسانند بتوانند خط تولید را زنده نگه دارند. تمامی این کار ها مستلزم داشتن آگاهی کافی می باشد که تمام این اطلاعات لازمه را وام برتر در اختیار شما قرار می دهد. پس می توانید برای مشاوره دریافت وام برای کارخانه به این مجموعه مراجعه کنید.

مشاوره دریافت وام برای کارخانه

مشاوره دریافت وام برای کارخانه

پیش از این که به شما در خصوص دریافت وام مشاوره های لازم را بدهیم، ابتدا به این سوال رایج در بین افراد پاسخ می دهیم:

چرا تولید کنندگان نیاز به وام دارند؟

اگر بحث محصول که تصمیم به تولید آن را در نظر نگیریم، تجهیزات الکتریکی، قطعات کامپیوتر ها، ماشین آلات، لوازم خانگی و…  یا بقای واحد های تولیدی، تولید کنندگان به وجه نقد نیاز دارند. وام های بانکی یک گزینه برای رفع مشکلات مالی و تامین بودجه مورد نیاز می باشد. بعضا بانک ها اپشن های مختلفی را در اختیار تولید کنندگان برای دریافت وام قرار می دهند که برای این که یک انتخاب درست برای دریافت وام مورد نظر خود داشته باشید نیازمند مشاوره دریافت وام برای کارخانه می باشید. وام های مربوط به کارخانه به سه  دسته تقسیم می شود انتخاب وام مورد نظر با توجه به نیاز و شرایط تولید کننده انتخاب می کنند. انواع وام عبارتند از :

 

  • وام راه اندازی کارخانه
  • وام گسترش کارخانه ( توسعه )
  • وام سرمایش در گردش

 

مشاوره دریافت وام برای کارخانه

مشاوره دریافت وام برای کارخانه

وام راه اندازی کارخانه 

وام راه اندازی کارخانه به منظور آغاز واحد تولیدی و بر طرف کردن قسمتی از سرمایه مورد نیاز جهت افتتاح آن پرداخت می شود و اصولا بخش زیادی از آن صرف خرید ماشین آلات و راه اندازی واحد تولید یا ساخت مکان کارخانه می شود.

وام گسترش کارخانه ( توسعه ) 

وام توسعه کارخانه وامی است که به تولید کننده جهت کمک هزینه گسترش و توسعه کار خانه برای خرید ماشین آلات به روز و مدرن تر، اعطا می شود.

وام سرمایه در گردش 

گاها در بعضی از موارد کارخانه برای خرید موارد اولیه دچار مشکل و کمبود بودجه می شود و یا ممکن است این مشکل کمبود بودجه برای پرداخت بدهی های کار خانه یا حقوق کار گران آن باشد. در موارد این چنینی کمک گرفتن از واحد حسابداری به تولید کننده کمک بزرگی می کند.

مراحل دریافت وام 

حال پس از این که به بررسی علل دریافت وام پرداخته ایم می خواهیم مشاوره دریافت وام برای کارخانه را مورد بررسی قرار دهیم.

گرفن جواز برای راه اندازی واحد تولیدی : اولین و مهم ترین کاری که باید برای دریافت وام انجام شود، دریافت جواز تاسیس کار خانه یا خط تولید می باشد. البته این نکته را در نظر داشته باشید که اگر طرح تولید کارخانه در حال تاسیس توجیه مناسبی داشته باشد، تولید کننده می تواند اقدام به گرفتن مجوز برای واحد تولیدی خود کند و پیش از این که مجوز را دریافت کند، وام  تاسیس واحد تولیدی خود را اخد کند.

خرید مکان برای واحد تولیدی : کاری که در این مرحله انجام می شود باید پیش از گرفتن جواز واحد تولیدی انجام شود. اما این نکته را در نظر داشته باشید که می توانید با اخذ وام های بلند مدت با سود کم زمین کارخانه ای که قصد راه اندازی آن را دارید در شهرک های صنعتی خریداری کنید.

دریافت وام : وام های متفاوتی از سمت بانک ها صادر می شود که دادن این وام ها به کار خانه دار ها یا صاحبان واحد های تولیدی با توجه به الویت های مختلف اعطا می شود. اصولا الویت با واحد هایی می باشد که با مشکل کمبود بودجه مواجه هستند و از نظر ظرفیت تولیدی، اطلاعات فنی، توان بازاری و…. مانعی ندارند. این واحد های تولیدی با دریافت وام می توان اشتغال مورد نظر خود را به سرعت راه اندازی کنند.

شرایط باز پرداخت وام

شرایط باز پرداخت وام

 

موانع دریافت وام 

 

با این که با وجود ارائه طرح های توجیهی واحد تولیدی شما در الویت دریافت وام قرار می گیرد، اما همان طرح توجیهی به راحتی به تولید کننده اعطا نمی شود و این مسئله نیز باید در نظر گرفته شود که بسیاری از واحد های تولیدی هستند که برای راه اندازی یا توسعه به دریافت وام به صورت فوری نیاز دارند و پرداخت نشدن وام به آن ها منجر به تعطیلی این کارخانه ها و توقف خط تولید آن ها می شود.

جمع کردن مدارک و طی کردن مسیر اداری بسیار زمان بر می باشد و همین زمان بر بودن کار را برای تولید کننده دشوار کرده است و در انتها هم این امکان وجود دارد که با در خواست وام تولید کننده موافقت نشود و درخواست آن برای دریافت وام تولید یا توسعه واحد تولیدی اش رد شود.

اخد وام برای کارخانه های ثبت شده 

 

در این بخش می خواهیم به ارائه مشاوره دریافت وام برای کارخانه های ثبت شده بپردازیم پس اگر کارخانه شما یک واحد ثبت شده است این بخش از این محتوا برایتان مناسب می باشد.

پیش پذیرش : در این مرحله از دریافت وام برای کارخانه های ثبت شده، متقاضی یا همان تولید کننده می تواند به هر شعبه از بانکی که خواست برود و فرم در خواست خود را تحویل دهد در صورتی که در لیست واحد های تولیدی فاقد الویت نباشد بانک با درخواست آن موافقت کرده و موافقت خود را طی گزارش توجیهی ارائه می کند.

ویرایش گزارش توجیهی : متقاضی از طریق واحد های تولیدی یا کار خانه های منتخب بانک گزارش توجیهی خود را ارائه می کند.

پذیرش : در این بخش گزارش توجیهی با مدارک مورد نیاز دریافت وام به شعبه تحویل داده می شود.

تصویب : گزارش توجیهی ارائه شده به بانک، توسط بانک بررسی می شود و در صورتی که بانک این گزارش را تائید کند تسهیلات خواسته شده مورد تائید مراجع قرار می گیرد.

عقد قرار داد : بعد از ارائه مدارک مورد نیاز، عقد قرار داد انجام می شود.

پرداخت وام : بعد از این که گزارش پیشرفت به بانک ارائه می شود، و این طرح پیشرفت توسط بانک تائید شود با توجه به پیشرفت طرح پرداخت تسهیلات انجام می شود.

گاها این سوال برای افراد پیش می آید که چرا به مشاوره دریافت وام برای کارخانه خود نیاز دارند؟ در پاسخ به سوال آن ها باید بیان شود که افراد زیادی هستند بدون این که از مشاور برای این کار کمک بگیرند خودشان اقدام می کنند چرا که خیال می کنند کار ساده ای است اما زمانی که وارد مراحل اداری این کار می شوند متوجه می شوند کار ساده ای را انجام نمی دهند. این افراد بدون این که از تبعاتی که پیش از دریافت وام متوجه آن ها می شود هیچ اطلاعی ندارند. اهمیت دریافت مشاوره برای اخذ وام این است که افراد پیش از دریافت آن متوجه می شوند که در برابر اخذ وام از بانک ها چه مسئولیتی را بر عهده می گیرند در این بخش از مقاله می خواهیم به بیان مزیت ها و فواید در یافت مشاوره برای اخدد وام را برایتان عنوان کنیم.

  1. در ابتدا مشخص می شود برای هدفی که شما دارید دریافت وام مناسب می باشد یا خیر؟
  2. میزان نقدینگی مورد نیاز شما در مورد وام های کلان مشخص می شود.
  3. اطلاعات و آگاهی لازمه را در خصوص شرایط دریافت وام به دست می آورید.
  4. و از همه مهم تر با پروسه های اداری و قانونی اخذ وام برای تاسیس کارخانه خود آشنا می شوید.
مشاوره دریافت وام برای کارخانه

مشاوره دریافت وام برای کارخانه

 

شرایط عمومی دریافت وام 

 

برای اخذ هر گونه وام بانکی مقررات و قوانین خاصی تعیین شده است که باید با توجه به نوع وام دریافتی این قوانین رعایت شود اما بعضی از این شرایط ها عمومی هستند یعنی میان تمام وام های بانکی مشترک هستند که به بیان این شرایط می پردازیم:

  • ارائه مدارک هویتی تقاضا دهنده به بانک
  • آماده کردن ضامن که این مسئله با توجه به نوع وام تعداد متفاوت و شرایط مختلفی را شامل می شود اما برای دریافت هر گونه وامی ضامن لازم می باشد.
  • شرطی که در تمامی بانک ها برای اخذ هر گونه وام مشترک می باشد، این است که تقاضا کننده در بانک مورد نظر حساب داشته باشد.
  • نکته بعدی که باید رعایت شود این است که فرد مورد نظر به آن بانک بدهی نداشته باشد.
مشاوره دریافت وام برای کارخانه

مشاوره دریافت وام برای کارخانه

سخن پایانی 

شرکت وام برتر با سابقه  ای درخشان در راستای مشاوره دریافت وام برای کارخانه ، آشنایی با مقررات بانک ها، شناخت حقوق می تواند شما در زمینه فعالیت خودتان برای دریافت وام راهنمایی کنید تا مراحل دریافت وام مورد نظرتان را به راحتی طی کنید و در کوتاه ترین وام مورد نظر خود را دریافت کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *