وام بانکی, وام بانکی پزشکان, وام بانکی مسکن, وام بانکی مشاغل

وام بانکی بابت تعمیرات مسکن

با افزایش تورم چشمگیر در این سال های اخیر، نه تنها خرید خانه بسیار دشوار شده است، که حتی آنهایی که خانه هم دارند، از پس هزینه های تعمیر و نگهداری برنمی آیند. چرا که بعضا فردی چند سال پیش خانه ای با قیمتی خریده است که الان آن پول فقط هزینه بازسازی یک سقف و یا دیوارها می باشد. بنابراین خیلی از هموطنان در پی آن هستند که بتوانند با گرفتن وام تا حدودی از وضعیت تورم جلو بیافتند و قبل از اینکه باز هزینه ها چندین برابر شود، بازسازی را انجام دهند. در این مطلب مجموعه وام برتر به صورت کامل درباره وام بانکی بابت تعمیرات مسکن توضیحاتی را ارائه می کند و قوانین بعضی بانک ها را در مورد آنها خواهد گفت.

وام بانکی بابت تعمیرات مسکن

وام بانکی بابت تعمیرات مسکن

وام تعمیرات مسکن

یکی از انواع مختلف وامی که بانک ها به مشتریان خود ارائه می دهند، وام تعمیرات مسکن یا وام جعاله مسکن می باشد. این وام کمکی است برای بازسازی خانه های مسکونی، تا افراد نیاز به تخریب و ساخت خانه جدید نداشته باشند. با این حال مثل هر وام بانکی دیگری که در کشور کلی شرایط سخت دارد، این وام هم به آسانی قابل دریافت نمی باشد. از نوع ضامن گرفته تا میزان پولی که بابت وام می دهند نیز در بانک های مختلف متفاوت است.

مبلغ وام تعمیرات مسکن چقدر است؟

میزان هزینه ای که بابت تعمیرات به عنوان وام در اختیار شما قرار داده می شود به چند عامل بستگی دارد، که از جمله آنها به نوع بانک، میزان برآورد کارشناس بانک، نوع سرمایه گذاری شما و مواردی از این دست می توان اشاره کرد. یکی از مبالغی که زیاد در قوانین و خبرگزاری ها اعلام شد، اعطای وام 40 میلیونی وام بانکی بابت تعمیرات مسکن می باشد. البته این مبلغ از طریق خرید اوراق گواهی ممتاز پرداخت می شود، یعنی یک هزینه ثانویه نیز در اینجا برعهده صاحب ملک می باشد. این موارد خود دارای شرح و جزییات هستند، که در ادامه در حد امکان به بعضی از آنها خواهیم پرداخت.

وام بانکی بابت تعمیرات مسکن

وام بانکی بابت تعمیرات مسکن

شرایط وام تعمیرات مسکن

متاسفانه تنوع سلیقه در عملکرد بانک های کشور بسیار زیاد است و هیچ کدام از این بانک ها پایبند قانون یکسان و مشابه هم نیستند. از همین رو شرایط پرداخت وام در بانک های مختلف نیز یکسان نیست. در مورد مبلغ وام که گفتیم، در مورد نوع پرداخت، نوع ضامن،  زمان پرداخت و … نیز تفاوت ها بسیار زیاد می باشد. اما بیشترین شرایطی که دریافت وام بانکی بابت تعمیرات مسکن را امکان پذیر می کند، از طریق سپرده گذاری و یا خرید اوراق مسکن می باشد. به هرحال ر مرحله نهایی ان بانک است که یکی از این دو مسیر را تایید می کند.

شرایط وام تعمیرات مسکن

شرایط وام تعمیرات مسکن

وام جعاله  یا وام تعمیرات مسکن شامل چه مواردی است ؟

قبل از اینکه برای دریافت وام تعمیرات اقدام کنید، باید بدانید که موارد مربوط به مسکن شما شامل این وام می باشد یا خیر، چرا که باید کارشناس بانک نوع تعمیرات و هزینه مربوط به آنها را تایید کند. در زیر به مواردی از تعمیرات که وام جعاله آنها را در بر می گیرد اشاره خواهیم کرد.

  • کاشی کاری
  • جابجایی در ها و پنجره ها
  • لوله کشی، تاسیسات سیستم گرمایش و سرمایش
  • تعمیرات جزئی و تغییرات داخلی ساختمان
  • ترمیم ایزوگام یا ایزوگام مجدد پشت بام
  • خرید انشعاب های آب و برق
  • لوله کشی آب و گاز
  • ترمیم سیم کشی معیوب ساختمان یا انجام سیم کشی به صورت مجدد
  • رنگ کاری و نقاشی ساختمان
  • تعمیرات سیستم فاضلاب و امور مربوط به چاه

امکان دریافت وام بابت تعمیرات مسکن برای چه کسانی فراهم است؟

مورد دیگری که باید قبل از اقدام برای دریافت وام بدانیم این است که آیا شرایط دریافت وام را داریم و در واقع ما جز آن دسته از افراد هستیم که وام تعمیرات مسکن شامل وضعیتمان شود؟ از نظر جایگاهی هر فردی که صاحب ملک باشد می تواند برای دریافت وام تعمیرات اقدام کند به شرط آنکه جعاله قبلی را تسویه کرده باشد یا اولین بار باشد که درخواست وام تعمیرات می کند. مورد بعدی که باید به آن توجه داشته باشید این است که اگر قبلا وام تعمیرات گرفته اید، به شما مبلغ مابه التفاوت تعلق می گیرد و نمی توانید کل وام تعمیرات را درخواست نمایید.

 

 

 

 

جعاله یا وام تعمیرات از محل سپرده

این وام که از محل حساب صندوق پس انداز مسکن پرداخت می شود دارای مبلغ پایینی می باشد، با این حال میزان نرخ سود آن 11 درصد است و تا بازه حداکثری 5 سال قابل بازپرداخت می باشد. شرایط دریافت آن آسانتر است نسبت به حالت دیگر ولی برای تعمیرات پرهزینه امروزی ممکن است دردی از کسی را دوا نکند.

 

جعاله یا وام تعمیرات از محل اوراق

برای دریافت وام بیشتر جهت تعمیرات مسکن خود می توانید درخواست وام از محل اوراق مسکن را ارائه دهید. این نوع وام تا سقف 40 میلیون تومان ارائه می گردد و نرخ سود آن 18 درصد می باشد. از نظر بازه زمانی برای پرداخت وام به صورت حالت قبل شما فرصت 5 ساله خواهید داشت. اوراق مورد نظر را می توان هم از بانک مسکن و هم از کارگزاری فرابورس خریداری نمود.

شرایط دریافت وام تعمیرات مسکن از بانک های مختلف

بانک مسکن

شما برای دریافت وام از این بانک باید معرفی نامه اداره راه و شهر سازی یا شرکت باز آفرینی شهری را داشته باشید. البته جدای این مورد همانطور که گفتیم می توانید از خرید اوراق نیز استفاده کنید و تا حداکثر 40 میلیون تومان وام با سودهای حدود 18 درصد دریافت نمایید. میزان وام را کارشناس مربوطه تعیین می کند.

شرایط دریافت وام تعمیرات مسکن از بانک های مختلف

شرایط دریافت وام تعمیرات مسکن از بانک های مختلف

بانک ملی

برای دریافت وام از بانک ملی می توانید از طریق سند شش دانگ ملک خود اقدام کنید. با این حال باید شرایطی از جمله : مراجعه به شعبه محل خود، داشتن حساب قرض الحسنه، حداقل سن 18، فیش حقوقی، اصل سند و قبض آب و برق، گواهی اشتغال به کار و .. را داشته باشید.

میزان وام در این بانک بستگی به بودجه شعبه مورد نظر دارد.

بانک صادرات

ابتدا باید در این بانک حساب قرض الحسنه باز کنید و مدارکی مانند سند ملک را در اختیار داشته باشید. دوره بازگشت وام در بانک صادرات 36 ماهه می باشد و تا سقف 50 میلیون تومان وام به تقاضا کننده بر اساس برآورد کارشناس پرداخت می شود. یکی از شرایط اصلی بانک صادرات برای ارائه وام تعمیرات مسکن این است که شما قبلا نباید از آن بانک وام گرفته باشید و چک برگشتی هم نداشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *