در گذشته یک کارآفرین اگر مهارت ساختن و سرمایه خرید چیزی را نداشت، نمی توانست کاری بکند. وقتی رویدادها، سیر وقایع و سیر فعالیت های اجتماعی-اقتصادی و اجتماعی را بررسی می کنیم، در می یابیم که انسان ها همیشه به دنبال تغییر هستند. جامعه پیشرفته امروزی پیشرفت خود را مدیون کسانی است که می توانند رویاها و ایده ها را به واقعیت تبدیل کنند، روحیه کشف مستقل موقعیت های جدید و شجاعت کافی برای مبارزه با روش های مرسوم و جا افتاده را دارند. قطعا یکی از چالش های مهم برای هر کارآفرین شرایط اقتصادی و تامین نقدینگی است بر همین اساس مجموعه وام برتر به شما در این مقاله در رابطه با دریافت وام میلیاردی کارآفرینی توضیحات و راهکارهایی را ارائه می دهد.
از آنجایی که شخصیت و روحیه فرد عمدتاً در دوران نوجوانی و جوانی شکل می گیرد، می توان با برنامه ریزی صحیح آموزشی، ویژگی ها و روحیه کارآفرینی و همچنین آشنایی با کسب و کار کارآفرینانه را در این دو نسل پرورش داد. شرایط اقتصادی در کشورهای مختلف نیاز فزاینده ای به ایجاد و رشد کسب و کار ایجاد می کند. در این صورت دولت باید برای بهبود روند درآمدزایی و اشتغال به آموزش کارآفرینان بپردازد زیرا چرخ های توسعه اقتصادی با توسعه کارآفرینی می چرخد. حتی شرکت های بزرگ چند ملیتی به کارآفرینان برای حل مشکلات خود مراجعه می کنند.
کارآفرین به چه معناست؟
اگر چه مفهوم کارآفرینی وجود دارد و قرن هاست که شناخته شده است اما اقتصاددانان هرگز تعریف ثابتی از کارآفرین یا کارآفرینی نداشته اند و فکر می کنند که جایی برای ماجراجویی و کشف وجود ندارد و تعریف کلی و قدیمی کارآفرین کاملا منطقی است. به طور خلاصه، فرآیند تأسیس یک کسب و کار (شرکت) بر اساس ایده ها و فکرهای جدید «کارآفرینی» است که افراد خلاق و مبتکر در سراسر جهان، به عنوان کارآفرین منشأ تغییرات شگرف در تولید و خدمات شده اند.
محرک و موتور اصلی توسعه اقتصادی را که بینش های ارزشمندی را از هیچ خلق می کند می توان کارآفرین نامید. کارآفرینان در واقع تغییر را به عنوان یک مقوله تعیین کننده می بینند، آنها ارزش ها را تغییر می دهند و ماهیت آن را متحول می کنند همچنین از توانایی خود برای ریسک کردن برای تحقق این ایده استفاده می کنند. چنین نوآوری هایی می تواند ارائه محصولات جدید، ارائه خدمات جدید، طراحی فرآیندهای جدید یا نوآوری در رضایت مشتری و غیره باشد. آنها تصمیمات درستی می گیرند، بنابراین هرکسی که تصمیم درست می گیرد به نوعی کارآفرین محسوب می شود. در واقع، کارآفرین یک فرد بسیار خلاق است.
مزایا و معایب کارآفرینی
دنیای امروز دنیای تکنولوژی است و ارزش اصلی تولید در مغز انسان نهفته است، به همین دلیل در تمامی سرمایه گذاری های دنیا سعی در شناسایی و جذب ذهن های متفکر صنعتی دارند. کارآفرینی علاوه بر افزایش توانمندی مدیریتی، باعث شکیل شرکت های موفق تر و کارآمدتر شده که با افزایش توسعه اقتصادی کشور موجب بهبود شرایط زندگی مردم می شود. علاوه بر این از دیگر مزایای کارآفرینی می توان به عامل ایجاد ترغیب و تشویق سرمایه گذاری و حس رقابت، توزیع مناسب درآمد و همچنین عامل تغییر و نوآوری ایجاد اشتغال اشاره نمود.
چه افرادی وام میلیاردی کارآفرینی می گیرند
اگر یک ایده تجاری خوب دارید، وام های میلیاردی مربوط به کارآفرینی می تواند برای راه اندازی کسب و کار خود و ایجاد فرصت های شغلی برای متخصصان کمک زیادی می کند. دریافت وام میلیاردی کارافرینی دارای شرایط خاصی می باشد. اولین شرط مهم این است که متقاضیان باید برای اولین بار برای وام کارآفرینی درخواست دهند و در هیچ سازمان خصوصی یا دولتی شاغل نباشد. بنابراین کسانی که قبلا از این تسهیلات استفاده کرده اند، دیگر نمی توانند برای دریافت این وام مراجعه کنند. سن وام گیرنده باید بین 18 تا 50 سال باشد و داشتن کارت پایان خدمت یا کارت معافیت از ملزومات دریافت وام کارآفرینی می باشد.
از دیگر شرایط دریافت وام می توان به داشتن تابعیت جمهوری اسلامی، آگهی ثبت شرکت، آگهی ثبت شرکت، پرینت آخرین تغییرات روزنامه رسمی، فرم ترازنامه ی آزمایشی و صورت های مالی حساب رسی شده، پرینت فرم استعلام عدم اشتغال به کار متقاضی دریافت وام از سازمان تامین اجتماعی و نداشتن هیچ گونه سابقه ی اقساط معوقه یا چک برگشتی در سیستم بانکی کشور اشاره کرد. کارشناسان مربوطه جهت تشخیص میزان مبلغ مورد نیازتان، بعد از درخواست وام میلیاردی کارافرینی به بررسی موقعیت و طرح چگونگی راه اندازی کسب وکارتان می پردازند.
به چه مشاغلی وام میلیاردی کارآفرینی تعلق می گیرد؟
در واقع این تسهیلات به هر نوع کسب درآمدی تعلق نمی گیرد. نوع کسب وکارهایی است که مشمول وام کارآفرینی می شوند عبارتند از: کارهایی مثل دوخت نخ ریسی، گیوه دوزی، انواع پوشاک، تولید چرم، حوله بافی و پارچه بافی – بیشتر مشاغل روستایی مثل کشاورزی، صنایع دستی، زنبورداری، دامداری، مرغ داری، شیلات و پرورش محصول گلخانه ای – حرفه های هنری درآمدزایی مثل فرش بافی، گلیم بافی، ساخت زیورآلات، خاتم کاری، قلم زنی، معرق کاری و تراش سنگ های قیمتی – یک سری از مشاغل فنی روز مثل پشتیبانی سایت، برنامه نویسی و ساخت انیمیشن – مشاغل تولیدی پرطرفدار مثل پرورش گیاهان دارویی، پرورش انواع گل، تولید قارچ خوراکی، تولید انواع عرقیات گیاهان و…
نحوه دریافت وام کارآفرینی
شرایط متفاوتی برای گرفتن وام میلیاردی کارآفرینی در هر کدام از بانک ها وجود دارد که از مهم ترین آنها می توان به مواردی مانند اینکه باید صاحب کارخانه ،کسب وکار اقتصادی، کارگاه تولیدی یا شرکت بازرگانی باشید. صاحبان ملک باید سند ملکی خود را به عنوان وثیقه وام نزد بانک امانت بگذارند و نیز افرادی که مبلغ بیشتر از یک میلیارد تومان بعنوان سپرده بانکی بلند مدت در آن بانک سرمایه گذاری کرده باشند. فقط متقاضیانی که ایده های خوب و ایده های اثبات شده دارند وام دریافت می کنند. در این طرح باید به وضوح نحوه اجرای کار شما توضیح داده شود بنابراین حتماً ایده خود را از قبل برنامه ریزی کنید در واقع با این طرح باید بتوانید با از دفاع ایده خود، بانک یا موسسه مالی را متقاعد کنید که به شما وام بدهد. به یاد داشته باشید. پس از ارائه طرح و مدارک لازم، صلاحیت وام گیرنده از طریق مصاحبه یا بازرسی بررسی می شود و در صورت تایید متقاضی می تواند وام را دریافت کند.
چه بانک هایی وام میلیاردی کارآفرینی می دهند؟
از بانک های مختلفی از جمله بانک دی، توسعه تعاون ، ملی، تجارت، ملت و… می توان وام میلیاردی کارآفرینی گرفت.
طرح فجر بانک ملی برای اشخاص حقیقی یک میلیارد تومان و برای اشخاص حقوقی 5 میلیارد تومان سقف وام دارد. در این طرح وام های میلیاردی به افرادی که سپرده های میلیاردی بلند مدت نزد بانک دارند تعلق می گیرد. وام های میلیاردی با سود 17 درصد و اقساط 60 ماهه به افراد داده می شود. نیازی به ضامن برای دریافت وام یک میلیاردی نیست و سپرده های بلند مدت فرد در همان بانک مسدود شده و به عنوان وثیقه وام در بانک می ماند.
برای دریافت وام در بانک دی به ارائه ضامن رسمی علاوه بر اسناد ملکی نیاز است.
مشابه بانک ملی بانک ملت برای مشتریان خود طرحی به نام تابش قرار داده است. هر دو بانک ملت و ملی تقریباً 60 تا 80 درصد سپرده ها را به عنوان تسهیلات وام به مشتریانی که سرمایه گذاری می کنند ارائه می کنند و برای اعطای وام تا سقف یک میلیارد تومان به اشخاص به شرط سپرده بلند مدت در نظر گرفته شده است
متقاضیان برای دریافت وام میلیاردی بانک تجارت ملزم به ارائه اسناد ملکی و ضامن معتبر هستند. این وام با سود 18 درصد و اقساط 36 ماهه ارائه می گردد.
بانک توسعه تعاون وام تا سقف دو میلیارد تومان به کسانی که سند ملکی دارند و به عنوان وثیقه نزد بانک می گذارند، می دهد. این وام با سود ۱۸ درصد و در ۴۸ اقساط ماهانه به متقاضیان ارائه می شود. جهت دریافت این وام شخص نباید هیچ گونه سابقه بدی در حساب یا چک بانکی خود داشته باشد.
شرایط باز پرداخت وام میلیاردی کارآفرینی
محاسبه سود بانکی این وام ها معمولا بین 17 تا 20 درصد می باشد. وام میلیاردی به صورت اقساط به متقاضیان وام با شرایط پرداخت 36 یا 60 ماهه پرداخت می شود. بازپرداخت وام میلیاردی بسته به مدت قسط و سود وام از 18 تا 36 میلیون تومان در ماه است.
از آنجایی که پرورش کارآفرینی می تواند به طرق مختلف بر اقتصاد و جامعه تأثیر مثبت بگذارد، در این مطلب برای عملی کردن ایده های شغلی به وام های گره گشا اشاره کردیم تا بتوانید راحت تر برای دریافت وام میلیاردی کارآفرینی اقدام کنید. افراد کارآفرین کسب و کار جدیدی ایجاد می کنند و کالاها و خدماتی را اختراع می کنند که باعث ایجاد شغل و توسعه بیشتر می شود. افراد کارآفرین درآمد خالص ملی را افزایش می دهند. محصولات جدید یا فناوری های جدید بازارها و ثروت جدیدی را ایجاد می کنند اما یک کسب و کار موجود ممکن است به بازار خود محدود شود. علاوه بر این، افزایش اشتغال و درآمد با کمک به پایه مالیاتی کشور می تواند هزینه های بیشتر دولت را به سمت پروژه های عمومی ممکن می کند. کارآفرینان در پروژه های اجتماعی سرمایه گذاری می کنند و به خیریه ها و سایر سازمان های غیردولتی کمک می کنند و از اهداف فراتر از آنها حمایت می کنند.
آنها باعث تغییرات اجتماعی شده و سنت شکنی می کنند. با اختراعات منحصر به فرد اتکا به روش ها و سیستم های موجود را کاهش می دهند و حتی گاهی آنها را منسوخ می کند. به عنوان مثال، تلفن های هوشمند و برنامه های کاربردی آنها توانسته در سراسر جهان انقلابی در کار و سرگرمی ایجاد کرده اند.
Thanks!
من میخواستم از صفر شروع کنم وام بهم تعلق میگیره